diumenge, 9 de juny del 2013

Concentració als jutjats en suport a un dels denunciats per PxC al Vendrell (Dimarts 11 Juny 9:30)



DIMARTS 11 DE JUNY A LES 09:30 HORES ALS JUTJATS DEL VENDRELL!

Dimarts vinent, dia 11 de juny, es jutjarà a Rubén Suan, un militant de la CUP del Vendrell, per haver descrit a Plataforma per Catalunya com a partit feixista i racista. La formació xenòfoba interposà una denuncia arrel d'unes declaracions que realitzà el nostre company en les quals posava de manifest el tarannà racista i feixista d'aquesta.

Cal recordar que ja són quatre els militants vinculats al moviment antifeixista del Vendrell denunciats per PxC al·legant motius similars. És evident doncs, que aquestes accions legals perpetrades per Plataforma per Catalunya s'emmarquen en un intent conscient d'emmudir aquelles persones i organitzacions que planten cara als seus plantejaments polítics, basats fonamentalment en la discriminació, la xenofòbia i el populisme. Volen silenciar, per la via judicial, allò que no poden refutar a l'arena política.

Des de la plataforma del 29J Contra el Feixisme manifestem tot el nostre suport al company que s'haurà de sotmetre a judici el pròxim dimarts pel simple fet d'haver dit la veritat i aprofitem per reafirmar el nostre compromís amb la lluita implacable contra el feixisme i la xenofòbia. En aquest sentit, convoquem una concentració el dia del judici, dimarts 11 de juny, a les 9:30h davant els jutjats del Vendrell amb l'objectiu de demanar l'absolució de l'activista encausat i mostrar el nostre rebuig envers al racisme i el feixisme de Plataforma per Catalunya.


Esdeveniment a facebook: https://www.facebook.com/events/583817084984958


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada